Artık İstanbul trafiği daha emniyetli

Pazar günü 11:45'de kolluk kuvvetlerinin yaptığı başarılı bir operasyon sonucunda ele geçirilen 34 ESH 15 plakalı aracım, araç sahibinin vergi borçlarından dolayı alıkonuldu. Araçın motorlu taşıtlar vergilerini ödememe rağmen bunun sorunu çözmeye yetmediği ortaya çıktı (tabii ki 1.200 YTL'yi uçlandıktan sonra) ve araç Kuruçeşme trafik vakfı otoparkında hapis kaldı. Vergi dairesinde yapılan çalışmalar sonucu durumda bir değişiklik olabilmesinin mümkün olmadığı anlaşıldı.

Bu meyanda, Maalesef artık yaya ekipler komutanlığının emrine girmiş bulunuyor ve bana bugünleri gösteren kör talihimi esefle kınıyorum.

Polyanacılık felsefesi çerçevesinde ise duruma bakarsak;
1) İstanbul trafiği en azından geçici bir süre içinde olsa göreli olarak daha emniyetli bir karakter kazanmıştır.
2) Araç hatalı park halinde iken ele geçirildiği için, rutin bir trafik kontrolü sırasında bana kitlenilecek 400+ YTL'lik "Muayenesiz araba kullanma cezası" kitlenemedi. Bu da onlara kapak olsun.


Hepinize iyi traşlar bol kazançlar

4 yorum:

  1. Geçmiş olsun diyor ve neden borcu ödendiği halde kurtulamadığını merak ediyorum. Ayak basmadığın yer senin değildir...

    YanıtlaSil
  2. Boylece Fenerbahce Sukru Saracoglu stadi cevresindeki mahalleli park yerlerini koruyabilecekler. Kendileri derin nefes almislardir.
    Gecmisolsun.

    YanıtlaSil
  3. Elbette ki döneceğim piyasaya. Deeper and Harder. ve birileri bu bedeli ödeyecek!

    YanıtlaSil
  4. Gecmis olsun ama eninde sonunda olacakti. Sen de biliyordun,bekliyordun. Al sana bir polyannacilik daha. Oldu, bitti, kurtuldun iste. Hem artik beni eve birakirken bahanende yok :))

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.