Clone Wars Animated Ağustos 2008'de Sinemalarda

Clone Wars Animated 15 Ağustosta vizyona giriyor, yeni Star Wars Sinema filmi yaz sonunda gösterime girecek, devamı ise televizyonda dizi olarak gösterilecek.
Star Wars’un yaratıcısı George Lucas, 2008 yılında ekranlarda olması planlanan Star Wars dizisi “The Clone Wars” için yazar arayışına başladı. Lucas’ın amacı, bulduğu bir çok bağımsız yazarı -buna başka ülkelerden yazarlar da dahil- “Skywalker Ranch“ta kampa alarak, bağımsız ve etkileyeci senaryoların çıkmasını sağlamak. 13 bölüm olarak düşünülen dizinin yapımcısı ve aynı zamanda finansörü de yine George Lucas olacak.
Önümüzdeki sene ekranlarda olması olması beklenen ve Star Wars efsanesinin son halkası olan “Star Wars: The Clone Wars” dizisini tanıtan ilk video yayınlandı. Lucasfilm’in web sitesinde yayınlanan video, daha çok bilgisayar oyunlarının başında gösterilen kısa parçalar gibi olmuş. Filmdeki karakterler daha önce çekilen Clone Wars’taki gibi gerçek oyuncularla bire bir aynı hatlara sahip değil. Buna alışmak biraz zaman alacak gibi görünse de tv ekranında Star Wars keyfi çok başka olacak gibi duruyor.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.