Lara Croft'u takdimimdir...

Yukarıdaki fotoğrafta şu anki Karima Adebibe de (2006-..., ortada) dahil olmak üzere geçmiş yılların Lady Croft'ları bir arada yeralıyor, Nell Mcandrew (1998-2000), Lara Weber (1999-2000), Lucy Clarkson (2000-2002) ve Jill De Jong (2002-2004). Aralarında Nip/Tuck'ın unutulmaz güzeli Rhona Mitra'nın da bulunduğu geçmiş leydileri burada sevgiyle hatırlıyoruz.

Oynanabilirliği, hikaye akışı, mekanları, müzikleri, alet-edevatları, akrobatik hareketleri ve en çok da yeni kahraman yaklaşımı ile Tomb Raider'lar son 12 yıldır hayatımızda ve güzelliğinden hiçbirşey yitirmeyen hazine avcısı leydimiz Karima Adebibe ile geleceğe uzanıyor. Oyun dünyasında ve kalbimizde ayrı yeri olan Tomb Raider ve kahramanı Lara Croft sanırım en güzel yüzünü Adebibe ile (Angelina alınmasın!) buldu. Alien vs. Predator'da tanrılara kurban edilişini hüzünle izlediğimiz Adebibe, 14 Şubat 1985 Londra doğumlu, Faslı, Yunan ve İrlandalı atalara sahip, Lara Croft olarak seçildiğinde Doğu Avrupa'da yarı otomatik ateşli silahlar, SAS hayatta kalma, hızlı bir dünya arkeolojisi, davranış ve güzel konuşma kursları da almış.

Çizgi romanları yayınlanan (1, 2, 3), filmleri (1, 2) çekilen bu kahraman güzel kimbilir hangi maceralara sürükleyecek bizi...

1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.