Indragandi küllerinden doğuyor!

Hayalimizdeki indragandi!

Çoğumuzu öğlen 12'de bilgisayar başında veya telefonun ucunda günün fırsatını yakalamaya alıştırmış, iyi ürün seçkisi ve forumlarında dönen muhabbetiyle kendine bağlamış güzide günlük fırsat sitesi indragandi aramıza dönüyor! Yeni bir ekip tarafından tekrar canlandırılacak olan site ülkemizde günlük ürün sitelerinin öncülerinden olup, peşinden birçok sitenin ortaya çıkmasına yol açmıştı.

Gerek içinde bulunulan ekonomik küçülme, gerek ürün yelpazesindeki daralma sebebiyle örneklerinin ucuzcu tezgahlarına döndüğü günümüzde; Bergunt'u, fıkracısı, yemek tarifçisi, kızanı, seveni, sevileni, eleştireni, fırsatçısı, çok konuşanı, az alanı, buldu mu götüreni, stokçusu, kaçıranı, yasaklananı, 1 Nisan paketi, tükenen ürünü, çantası, kayık turu, powerball'u, lcd temizleyicisi, bol cd'si, etiketleri ve yarattığı heyecan dalgası ile ardında gözü yaşlı bıraktığı sevenlerine uzun bir aradan sonra 17 Nisan Cuma günü kapılarını açacak olan indragandi'nin eski günlerine kavuşmasını diliyorum... Yoksa "olmadı indragandi!" ;)

7 yorum:

  1. 17 nisan olmasın? yoksa 18 nisanin cuma gününe denk gelebilmesi için kimbilir kaç yıl bekleyeceğiz...

    YanıtlaSil
  2. Hesaplamalara göre 2014 yılına kadar!

    YanıtlaSil
  3. yarın 12:00 rekoru kırmayamı çalışılacak yani? :)

    YanıtlaSil
  4. Kehanet gerçekleşti! Hala bekliyoruz...
    Bu arada geri dönüşün eski ruhu oluşturamayacağı verilen tepkilerden belli.

    YanıtlaSil
  5. Ne köy olur ne kasaba üleen!

    YanıtlaSil
  6. John.Doe dikkat et derim indragandi'ye :) ben de senin gibi elestiriyordum, ne bunlar diye? Bir gün baktım ki adamlar silmiş hesabımı :) Eleştirilmeye tahammülleri yok!

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.