Bazıları Avustralyalı sever

Dizilerde, filmlerde arzı endam eden aktrislerden Avustralyalı olanlar istiap haddini aşınca sizinle paylaşayım istedim. Bunların başında Chuck dizisinden tanıdığımız Yvonne Strzechowski (gerçek soyadı) geliyor, 26 yaşındaki oyuncu Sidney doğumlu. Kendisi sezon arasında bulunan Chuck ile burnumuzda tütmeye başladı bile.

Yvonne Strzechowski

İkinci dikkat çekici oyuncu ise oynadığı rollerle bende İngiliz olduğu duygusu uyandıran Rose Byrne, 1979 Sidney doğumlu. Attack of the Clones'da Amidala'nın yardımcısı, Troy'da Briseis olarak küçük rollerde gördüğümüz Byrne, 28 Weeks Later ve Knowing'de hafızalardaki yerini sağlamlaştırmıştı. Şimdilerde Damages dizisinde Glenn Close ile başrol oynama şansına sahip.

Rose Byrne

Bir diğer Avustralyalımız ise Anna Torv. Fringe dizisinden tanıdığımız, 1978 Melbourne doğumlu aktris dizide adını bile hatırlamadığım şu sarışın ajan ile evli ;)

Anna Torv

Televizyondan dışarı pek çıkmayan, Stuff dergisinin sayfalarını defalarca süslemiş olan Poppy Montgomery ise 1972 Sidney doğumlu. Without a Trace dizisiyle tanıdığımız oyuncu dizinin ensesiz esas oğlanı Anthony LaPaglia'ya nasıl katlanıyor bilmiyorum ama saçlarını çiğ sarı yapmazsa daha iyi olur...

Poppy Montgomery

4 yorum:

  1. Memleketin havası güzel, suyu güzel, şarap yapılan üzümler gibi genç kızlarımızda senenin 290 günü güneş altında kalınca bir güzelleşiyorlar bir güzelleşiyorlar...

    YanıtlaSil
  2. Ha birde 101st airborne temasının geri dönüş olduğundan dolayı duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim.

    YanıtlaSil
  3. Anna Torv sanirim sarisin ajanla evli.. John Scott
    ***spoiler*** hani dizinin basinda ölmesine ragmen bi türlü kurtulamadigimiz eleman.. ***

    YanıtlaSil
  4. Mark Valley, teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.