Wii'ler çöpe!

Hala devam eden kolumdaki kas ağrısının sebebi 2 gün önce Wii'de yaptığım tenis maçlarından mı yoksa kum torbası karşısında geçirdiğim zamandan mı olduğunu bilmiyorum. İnsan bilgisayarda oyun oynarken bu kadar yorulmalı mı diye düşünürken yukardaki video daha çok yorulacağımızı gösteriyor. Microsoft, Nintendo'nun Wii ile açtığı yoldan büyük adımlarla ilerlemeye devam ediyor gibi gözüküyor.

Ne de olsa bu daha reklam. Sonuç ne olacak hep beraber göreceğiz... Siz alırsınız, beraberce oynarız :)

4 yorum:

  1. Çerez kırıntıları ile dolu göbeğini oyun kumandasına sehpa yapanlar mutlaka olacaktır :) Ama mütevazi yapısıyla herkese oyun keyfi yaşatabilen Wii'nin yaptıkları yadsınamaz. Ayrıca Natal'ın her yöne hareket etmeniz gereken bir oyun ile nasıl başa çıkacağı da merak konusu.

    YanıtlaSil
  2. 1) Microsoftun yaptığı klavye ve mouselar dışında hiçbirşey düzgün çalışmaz.
    2) Lastik değiştiren adam gerçekten çok aptalca görünüyor.
    3) Çarşı oyun konsoluna karşı.

    YanıtlaSil
  3. Bir gün hepimiz Wall-E'deki Axiom'da yaşayan uzun zamandır hareket etmemek yüzünden felçli gibi olmuş obezlere benzeyeceğiz.

    YanıtlaSil
  4. Wii'de araba yarıştırırken en azından direksyon vari birşey tutuyosun. Keza golf oynerken de gerek uzantısıyla gerek sadece wii remote la birşeyler var elinde. Bomboş elini öle sağa sola sallamak hem garip geliyor hem de oyun oynarken gerçekçi hissetmeyecekmişim gibi geliyor. Tabi ki çıksın da görelim...

    +1 : Microsoftun yaptığı klavye ve mouselar dışında hiçbirşey düzgün çalışmaz.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.