Bloglarımızı tanıyalım

GSC ile blog dünyasına tam 2 yıl 2 ay önce giriş yapmıştık, Cuma günleri buluşarak keyfini paylaşan bir grubun saatlere sığmaz muhabbetini zaman üstü bir boyuta taşımak idi amaç... Neler yazılıp çizildiğine biz bile şaşıyoruz kimi zaman, neler neler biriktirmişiz meğer! İncir çekirdeğini doldurmayacağını, çok önem taşımadığını söyleyebilirsiniz, öyledir de belki ama seyir defteri oldu, karalama defteri, akıl defteri oldu bize bayrak gemimiz yaşam tarzı blogu Görev Seni Çağırıyor.

Yeni tanışıyorsak bile buradasınız artık, biraz kurcalar, bir iki sayfa çevirir bakarsınız, severseniz kalırsınız bizimle, mutluluğumuz olursunuz...

Blogosferde iki yeni blogumuz daha var artık; biri tasarım üstüne Daily Design Dose, namı diğer DDD, günlük tasarım dozunuzu almanız için, mimarlık, grafik, ürün ne varsa tasarım adına bu blogda, mottosu tasarım, tasarım, tasarım. Bakmayın ecnebi adına, üç D'den hap yapmak için, tekerleme tadında tasarımsal bir kaygıdan, yoksa tamamen bizdendir o da.
İkincisi Oyuna Geldik, bilgisayar oyunları üstüne, yenisi eskisi bilgisayar oyunları ve oyuncuları için bir blog, belki de bir heyezan, mottosu adında saklı! Yoksa, yoksa hepsi bir oyun muydu?

Daha yolun başındalar, onlar da dolacak, kimse için değil belki yazarları için birer kayıt olacaklar sadece ama bunun için bile değer...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.