Gerçek zombi istilası bağışlarınıza bağlı

Aşağıda uzun zaman önce (!) uzayı saran zombilerden bahsetmişken günümüzde konuyla ilgili oluşturulan fondan da bahsedelim...

İnsanları zombiye çevirerek, hayatta kalmanın tek mesele olup, çalışmak ve hangi filmi izleyeceğiz diye düşünmek zorunda kalmayacağımız ve bununla daha mutlu olacağımız ortamı yaratacak virüsü geliştirmek için gerekli 1.000.000.000 Pound'u toplamak amacıyla  kurulan fona sitesi aracılığıyla bağış yapmanız mümkün. Şu ana kadar 126 Pound gibi az bir miktar birikmiş olsa da bağış miktarları ve bağışçıların teşvik eden notları dikkate alınırsa gelecek vaad ettiği bile söylenebilir. İşlerin nasıl bir anda çığrından çıkacağı belli olmayacağından, fon sahiplerinin omzuna büyük bir "sorumluluk" yüklenmiş gözüküyor! Kapılarına dayanan bağışçıları zaptetmek, içgüdüsel hareket eden zombileri zaptetmekten tahminen daha zor olacaktır. Ben o zamana kadar size bu kitabı başucunuzdan ayırmamanızı tavsiye ederken, hazırlıklara da başlamanızı öneririm.

Belki de insanlığın sonunu hazırlayacak bir senaryonun başlangıcına tanık oluyoruz... Ve o internet bağışları ile geliyor, bana bir seçim kampanyasını hatırlattı bu... Acaba n'eydi?

"Her kim zombi tarihinden ders almadıysa
tekrarlanmasına mahkumdur"
-Anonim

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.