Sarımsaklı sos ile marine edilmiş beyin salatası

Bugün yemek köşemizde Dexter ve yarım bölümlük katilimiz var.

Her ne kadar yemek köşemiz olmasa da bu güzel detay için olsun! Öncelikle belirteyim buradaki içerik cinayet tarifi değildir bir diziden alıntıdır heyecan yapmayın. Katil görmek isteyenler ana haber bültenlerine izleyebilir. N'eyse gerekli gereksiz göndermelerimizi, uyarılarımızı yaptıktan sonra sadede gelelim.

Bundan sonra okuyacaklarınız Dexter sezon 8 bölüm 3 ile ilgili ağır spoiler içerir.

Öncelikle lezzetli insanlarla tanışacağınız bir işinizin olması malzeme toplamak açısından çok önemli. Örneğin bir AVM'de spor/sporcu ürünleri satan bir standınız olsa...



Yukarıdaki gibi lezzetli değil de aşağıdaki Dexter'ın sağ kolu gibi lezzetli müşterilerle kaynaşıp onlara önce yardımcı olup sonra samimiyeti arttırmak suretiyle birlikte aktivite yapar hale gelmeniz gerekmektedir.

Müşterilerin önce vücut kitle endekslerine bakmakta fayda var. Tıpkı kurbanlık seçiminde olduğu gibi emeğinizi yağa harcamayalım

Salatamız oldukça meşakkatlidir görüldüğü gibi henüz salata malzemelerini toparlama sürecinde bile kırk takla atıyorsunuz. Gelelim malzemelerimizi eve getirmeye; gerekli miktarda samimiyet sağlandıktan sonra misafirimizi yemeğe çağırıp bu pis pasaklı eve davet edebiliriz. Eve davet edemiyorsak kasaptan kuşbaşı almış misali başka bir ortamda (hijyene dikkat edelim) arkadaşımızı yemek için hazır hale getirebiliriz.


Her ne kadar pasaklı olsak da mutfak ve yemek odası önemli. Az önce de belirttiğim gibi; hijyen! Malzemelerin hazırlanışını içinizdeki vahşet duygusuna göre belirleyebilirsiniz. Tabağımızı süsleyecek bazı süslemeleri de göz ardı etmeyiniz ki arkadaşımız yemekten memnun kalsın; pardon yemeği göremeyecekti arkadaşımız.


Sucuklu, pastırmalı kuru fasulye yerine parmaklısı tercih edilebilir. Tabii bu yemeği mideniz ne kadar kaldırır bilemem de Dexter bile bu durumdan hoşnut değil!



Yeni arkadaşımızdan temin ettiğimiz yemeklikleri bir güzel kaplarda saklayabiliriz. Aşağıdaki resimde arkadaş kokoreçlik ince bağırsakları ayırmış. GSC'den de Utopia kokoreçe sardı merak ettim o dağda bayırda kokoreçi nereden elde ediyor? İşin aslı için illa Dexter gibi lateks eldivenimizi takıp maymuncuğumuzu kuşanıp kapıya mı dayanalım?


Gelelim Dexter 8. sezon 3. bölümden salatamızla alakalı son ekran görüntüsüne. Galuzzo adlı arkadaş beyni bir güzel sarımsaklı sosa yatırmış marine ediyor, benim canım gayet beyin salatası çekti...


Sonuç olarak; Dexter'da yarım bölümlük bir katil ile tanıştık. Ne ara anladın, ne ara çözdün, ne ara takip ettin de yakaladın adamı dedim. Bunun dışında adamın tarzı da ayrı bir ilginç durum. Dexter'da her sezon her bölüm farklı tipler gördük ama bu oldukça sıradışıydı.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.