Dokunan yanar

Başlığa bakıp aldanmayın. Malum konu ya da kişilerden çok konumuz Dexter, daha doğrusu Dexter'ın aşkları...

Çocuklarının annesi Rita Morgan, güzel komşu Cassie, Lumen Pierce, Hannah ve Debra'nın değimiyle Miss "pardon my tits" yani Lila, hepsi birbirinden güzel hepsi birbirinden farklı ama hepsinin de kötü talihi Dexter!

Ya öldüler ya hapse girdiler, ya da Dexter'ın tezgahında direkten döndüler. Kısacası Dexter'a dokunan yandı...




Her ne kadar komşu kızı Cassie, Kadir Ağabey'in de dediği gibi "evinin kadını, çocuklarının anası olacaksın" karakterinde olsa da çok erken bir kayıptı.


Hannah'ya ne olur önümüzdeki bölümler gösterecek olsa da tam "gitti güzelim kız" derken dönecek kapasitesi olduğunu hepimiz artık çok iyi biliyoruz. Bir adım daha öteye gidip "koy Survivor'a, bir aya kalmaz tek çıkar oradan" bile diyebiliriz. Dexter'ı da gerçekten seviyor gibi ama 9,15'te Debra var.

Gerçi Dr. Vogel her an Dexter'a "seviyorsan git konuş bence" diyecekmiş gibi dursa da Deb'in de makus talihi Dexter'ın hisleri netleştiği zaman belli olacak gibi... Belki de Dexter'a "elini korkak alıştırma" demek gerekli.

Neden mi böyle demek gerekli? Debra'ya da dokunsun ki onun da kaderi belli olsun ve Jamie Batista, Dexter aşkının önünde bir engel kalmasın. Dexter ve Harrison'ın üzerinde emeği de çok, öyle gökten düşme de değil. Hem o hep oradaydı, hem Harrison da annesi gibi seviyor, üstelik de Latin!

1 yorum:

  1. s08 e08 izlenmeden önce yazılmıştır.. erken konuşmusuz. Hannah'lar ölmesin.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.