Ofisteki Vasili

Küçükken plastik boruları keser, elektrik bantlarıyla birbirlerine yapıştırır, mahalledeki en büyük ve en güzel tüfeği yaptığımıza inanırdık. Gazetelerden özenle yaptığımız mermileri, filmlerden öğrendiğimiz şekilde, son bir kez dilimizle ıslatıp yerleştirirdik namluya. Nefesi kuvvetli olmak şarttı.

Sonra okullu olduk. Okula sokamadık tüfeklerimizi ama 0.5'lerimiz vardı. 4 yiv 4 set değillerdi belki ama ajan silahları gibiydiler, küçük ve etkili... En iyisi Bic marka tükenmezlerdi. Tüftüf derdik. Öyle uzun uzun gazete sayfalarını sarmamıza da gerek yoktu. Küçük ama iyice buruşturulmuş kağıt parçacıklarıydı mermiler.

Sonra dünya değişti. Teknoloji geldi, mertlik bozuldu. "İnsafsız" hava araçlarının gökleri kapladığı ve bir kıtadan başka bir kıtayı masa başından vurmaya başladığı çağda insanların, büyümüş ama hala içindeki çocuğu yaşatan bizlerin de ofislerimizde kalemlerimizin içlerini çıkarıp, raporların sunumların olduğu sayfaların uçlarından koparıp koparıp mermi yapmamız beklenemezdi ama hepimizin çalışırken ensesinden vurmak istediği birileri vardı ve işte o gün geldi.

Tek yapmanız gereken her iyi nişancının yapması gerektiği gibi kendinizi belli etmemek, silahınızı kamufle etmek ve dürbün yansımasına dikkat etmek! Tabii klimaya yakın oturanlar rüzgarı da hesaplarına katmak zorundalar...


USB bağlantılı BB Gun'ınızı iyice kamufle ettiğinize ve hedefinizin masasına gelip gidiş saatlerine, ne zaman oturup ne zaman kalktığından emin olduğunuz anda da hazırsınızdır. Artık sakızınızı çıkarıp ekranınızın köşesine yapıştırma vaktidir. Nefesinizi tutun ve sanki o çok önemli raporu, çizimi ya da araştırmayı yapıyormuşsunuz gibi istifinizi hiç bozmadan BB Gun'ın hemen üzerindeki kamerası sayesinde ekranda beliren hedefinize odaklanın ve ateş edin.


Hedefiniz acıyı hissettiği anda, bir an için nereden geldiğini anlamaya çalışacak olsa da gözünüzü ekrandan ayırmayın, şimdi bulunduğunuz yeri iz bırakmadan terk etme vakti. Ekrandaki pencereleri kapatın, parmağınızı fareden yavaşça kaldırın, BB Gun'ı USD'den çıkarıp çantanıza yerleştirin. Çayınız bitmiştir mutlaka artık mutfağa gidebilirsiniz.

Bu arada... Ekrandaki sakızı unuttunuz!

3 yorum:

  1. İşte bunu istiyorum. Kahvemi alıp geliyorum!

    YanıtlaSil
  2. İsteyen hz google'dan da bulabilir ama işi hızlandırmak için:

    http://www.axpro.com.tw/UsbGadget.htm

    YanıtlaSil
  3. Alibaba, Aliexpress, Ebay, Amazon hiç birisinde yok malesef.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.