Polar

Beyaz perdenin vazgeçemediği sıradanlıklardan biridir, aşk veya emeklilik için silahı bırakanlar. Ne hikmettir ki, o silah bir türlü gömüldüğü yerde duramaz. Bir türlü o emeklilik hayalleri ağız tadıyla yaşanamaz ve nedendir bilinmez, her türlü belanın üstesinden gelen o kahramanlar hep aynı hataya düşerler.

Bu seferki kahramanımız ise John Wick'den bihaber The Black Kaiser, Dark Horse Comics'in Polar: CameFrom the Cold çizgi romanında hayata gelmiş ve Mads Mikkelsen tarafından Duncan Vizla olarak vücud bulmuş bir karakter. Hikaye ise bilindik, tek derdi sabah odunları kırmak, akşam ise şömine karşısında uyuklamak olan emekli bir suikastçi olan Duncan Vizla'yı rahat bırakmıyorlar.  O da en iyi bildiği işi yapmaya karar veriyor. Özetle, Polar da bir geçmişiniz peşinizi bırakmıyor hikayesi. 

Film ile ilgili bir diğer konu da, Duncan Vizla kendini ve sevdiklerini kötü adamlardan korumayı görev edinmiş olsa da söylentilere göre Disney'in pazara girecek olmasına karşı Netflix'i koruyacak bir kahramana dönüşmesinin de olasıklıklar arasında konuşuluyor olması. 


Son olarak, bir GSC atasözü der ki; "karlı haritaları severiz"

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.