Kutulu şans

Son aylarda mouse (bilgisayar faresi) alışverişi yapmış veya bir teknoloji marketinde ne var ne yok ilgilendiyseniz Logitech'in şans kutularına da denk gelmişsinizdir. Teknosa'nın sadece kendinin düzenlediğini sandığı kampanya şimdi yenilenmiş içeriği ile her teknoloji marketinde bulunuyor. Kampanyadan haberi olmayanlara işi şöyle özetlemek mümkün; kampanyaya özgü tek tip kutu ile sunulan 3 farklı fareden birini içeriğini bilmeden satın alıyorsunuz, en ucuzu V320'nin fiyatı ile yaklaşık 60 Lira'ya satılan kutulardan 90 TL'lik V550 veya 140 TL'lik Vx Nano çıkması olası.

Öncelikle şunu belirtmeliyim sahip olunabilecek en güzel farelerden biridir Vx Nano. Sağ-sol el farkı olmadan kullanılabilen simetrik olanları seviyor olmam bir yana, Vx Nano'nun sahip olduğu lazer, çözünürlük, kaydırma tekeri, malzeme kalitesi ve küçük USB vericisi onu tercih sebebim yapan etmenler. Fakat bu güzelliğe sahip olacaksınız diye tombala mı oynarsınız? 60 Lira vereceğiniz fare istediğiniz model çıkmazsa bir tane daha mı alırsınız? O kadar istiyorsanız Vx Nano'nun OEM satış fiyatı zaten 100 Lira! V320 de 60 Lira'ya değecek bir fare değil. Ayrıca şans ile alışveriş mi yapılır? Kim beğenerek almadığı bir objeyi kullanmak ister?

Bu alışverişi yapmaya karar verdiniz diyelim, kutunun üzerinde yazdığı gibi pahalı iki modele sahip olma şansınız %50 ise ucuz model alma ihtimaliniz %50'dir, elde var bir. Demek ki V320 %50 oranında kutularda yer alıyor, diğer ikisinin de toplam oranı %50, kim bilir kendi aralarında bu oran nedir. Büyük ihtimalle ucuz ürünün çıkacağı kutunuzu seçiyorsunuz, o da ne? Bir de bakmışsınız kutudan farenin yanısıra özenle kesilip oluklu mukavvaya bantlanmış metal bir levha çıkmış. Evet, hem de en ucuz olan farenin kutusundan! Bu da iki. Buyrun kampanyaya!


Hediyeniz metal parçası kutudan çıkıyor

Güle güle kullanın

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.