Keanu


Yazıya Hollywood'un asi çocuğu gibi afili kelimeler kullanarak başlamak her ne kadar havalı olsa da konumuzu Keanu Reeves olunca çok da sivri laflar edemiyor insan. Ne de olsa kendisi metroda kitap okurken çekilmiş fotograflarını paylaştığımız, "milyon dolarları var ama helal olsun, halktan kopmamış" diye övgüler yağdırdığımız naif ve yakışıklı, kendi halinde görünen bir aktörümüz. 

En son kendisine Speed 2 için gelen teklifi geri çevirdiği için Fox tarafından 11 yıllık bir ambargo uygulandığını öğrendiğimiz aktör, John Wick 3 ile yine karşımıza çıkıyor. Son akşam yemeği tadındaki posteri ise serinin sonu geldi artık herhalde dedirtiyor. Aksi takdirde, düzinelerce düşman ve yüzlerce merminin arasından sıyrılmayı başaran John bu sefer de göğe yükselmez ise Marvel dünyasına göz kırpıyor diyebiliriz.


John Wick serisinden bahsederken 27-28 Nisan'da Glasgow'da gerçekleştirilicek olan KeanuCon Festivali'nden de kısaca bahsedelim. Centre For Contemporary Art'da gerçekleştirilecek olan etkinlikte aktörün filmlerinden bir kısmının yanı sıra, Keanu Reeves'in ilk yönetmenlik deneyimi olan Man of Thai Chi de tekrar beyaz perdede yer alacak. 

Son olarak Keanu Reeves'i konu etmişken motorsiklet sevdasına değinmeden de geçmek olmaz, biz O'nu yine de her yere metro ile gidiyor bilelim ama kendisinin motorlara olan tutkusu kendi markasını yaratacak kadar ileri bir seviyeye de gelmiş. Kendi tanımlamasına göre on parmağında on marifet olan tasarımcı Gard Hollinger ortaklığında kurulan Arch Motorcycle ikiyüze yakın parçanın kendileri tarafından üretildiği 3 farklı modele sahip bir atölye. Seri üretime girmeyen marka talepler doğrultusunda özelleştirilmiş motorlar üretiyor.  

Konuyu motorlara getirmişken rüzgarın asi çocuğu Keanu diyelim ve yazıyı aradığımız afili kelimelerle bitirelim.

Motorlardan satın almak isteyen okurlarımız için bağlantıyı da buraya bırakalım.


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.